Orthopedie

Orthopedie omvat alle problemen aan het bewegingsapparaat van uw paard: kreupelheden, pijn, stijfheid en andere klachten. Kreupelheid is helaas een veel voorkomend probleem bij paarden. Soms beginnen ze als kleine onregelmatigheden, het is dan van belang direct één van onze paardenartsen te raadplegen. We raden aan om problemen aan te pakken voordat ze erger of groter worden. Meestal zorgt een snelle en accurate diagnose voor besparing van tijd en geld.

Orthopedie voor uw paard

Waarom  orthopedie voor uw paard? Het is belangrijk om snel te handelen bij mankementen van de beweging van uw paard. Merkt u dat uw paard de laatste tijd slechter loopt? Of denkt u dat uw paard andere klachten met betrekking tot het bewegingsgestel heeft? Dan is het verstandig om tijdig een afspraak te maken. Dit scheelt u en uw paard:

  • een hoop frustratie,
  • draagt bij aan een goed revalidatietraject,
  • en voorkomt het ontstaan van verdere of blijvende schade.

Orthopedie - De Paardenartsen

Onderzoek door De Paardenartsen 

Door onze ruime ervaring met orthopedische problemen kunnen we snel een juiste diagnose stellen en daarmee zorgen voor een doeltreffende aanpak. Het is mogelijk om een uitgebreid onderzoek op de praktijk te doen, maar tegenwoordig kunnen we ook veel onderzoek bij u aan huis doen. Dit onderzoek is minder uitgebreid dan het onderzoek op de praktijk, maar mocht u om een reden niet naar de praktijk kunnen komen, dan is een onderzoek aan huis een goed alternatief. 

Maak een afspraak voor uw paard

Heeft u andere vragen omtrent orthopedie voor uw paard? Bel met 040-7200819 of stuur een e-mail naar info@boschhoven.nl.

Neem contact op